fredag 25 juli 2008

Bad och garn

Jag har badat i havet i dag, det var 21 grader. Helt ok.
Jag ska gå ner vid 6-tiden i morgon bitti så jag får en lugn stund för mig själv, innan alla kommer. Och hettan! Idag var det 27 grader i skuggan.


Här är en massa garn som jag har syrafärgat.

























Dunderklumpen

Garn som jag har syrafärgat.


Jag har fixat in Dunderklumpen i dag, hurra förra gången gick det inte så bra måste jag säga. Det blev inget alls.




Jag tycker Dunderklumpen är helt otrolig jag blir så glad av honom och det kan bero på att jag är uppfödd med honom på-70talet.




Då bodde jag i Kyrktåsjö och vi åkte till Strömsund för att gå på bio. Jätten jorm finns ännu kvar där uppe på hembygdsgården. Det är sååååå vacker natur där uppe så jag rekommenderar varmt alla att åka dit och titta.



På Öhn har de ett Beppe museum som hans dotter håller i. Jag själv har inte varit där men skulle tycka var kul att titta i/på, ska nog göra det nån gång. Jag har ändå mina rötter där på något vis.






Ja, ja, det här är en skaparglädje-sida så jag slängde in ett kort längst upp. Som går i hop med molnbilden.

Jag har varit ute och kollat på andra bloggar och jag känner, att jag har jättemycket kvar att lära mig.

I morgon funderar jag på att köpa ett par gamla skor och färg så att jag kommer i gång med min underbara nya garderob. Ska måla blommor och fjärilar som betyder frihet för mig. Om de sitter på foten kanske jag flyger fram ;-)
Ska kanske göra vingar med? Nä det var ett skämt.
Nu ska jag slå mig ner och ta det lugnt.
Jag har tömt kartoner hela dagen och nu känner jag mig mör och slut.
Min pojkväns mamma gick bort för ett tag sedan och nu är en del av hennes gamla grejor här. Det måste plockas upp för det blev som en labyrint här hemma av alla kartonger och saker. Jag mådde inte bra av röran, men män är män så det blir inte så mycket gjort. Ska göra en enkät om det hmmmmmmmmmmm.
Kram Hej då för i dag!