torsdag 14 augusti 2008

Matta.

Här är en matta som jag gjorde när jag gick på vävkurs på Löftadalens Folkhögskola.
Pläden gjorde jag samtidigt och lapptäcket också.







Jag har varit på jobbet i dag, men vad slut jag blev. Skönt att det är helg nu och att jag hinner göra roliga saker och ta det lugnt också.
Jag har målat en väska med vatten kritor som jag tänkte sy i helgen, jag måste göra något ovanligt, annars blir det bara sticka och virka för min del.
Kanske spela spel på datorn och läsa en god bok och göra småbakelser i tyg? Hmmmmmmmm får se vad kropp och själ pallar med.
Här kommer en historia eller vad det nu är.

I min själ bor en liten liten skapare som tänker STORT men den vågar inte titta ut.
För den lilla lilla skaparen är så rädd att något STORT kommer att hända den om den kliver ut i världen och blir STOR så den kommer att synas och höras.
Så hände det en dag att den lilla lilla skaparen klev ut och blev STOR.
Borta var all räddsla för att synas och höras.
Alla lås var öppna och den kunde bli vad den nu var skapad att vara, en förträfflig individ med skaparkraft som kunde glädja andra skapare som satt fast i en vrå i en själ någonstans på jorden.
Snipp snapp slut så var denna saga slut

Bloggräknare.

Jag bjuder på en tårta i dag!
Jag har försökt att få in en personräknare på min blog i kväll men det ville sig inte alls det, jag tänkte att det skulle vara kul och se hur många som hittar hit.
Ska prova på nytt i morgon om jag orkar.

Jag har varit hemma ett par dagar nu, känner mig så där. Får se hur jag känner mig vid 5 tiden i morgon om det är någon ide att gå till jobbet. Men det skulle vara skönt att komma ut. Kom på mig själv nu att jag skulle fikat med en vän i dag eller i morgon, men det har bara fallit ut ur mitt minne. Det gör så ibland och ganska ofta nu för tiden. Jag tror bestämt att jag börjar bli gammal! :-)
Jag har börjat på ett nytt projekt som kommer att ta sin lilla tid, ett par randiga strumpor i 1-trådigt garn, turkos o cerice. Jag fick inspiration när jag satt vid datorn.
Nu ska jag lägga mig och läsa Dagens Hemslöjd som jag fick i brevlådan i dag och sen ska jag sova, men det blir nog som vanligt att jag vaknar av att jag får tidningen i ansiktet, hihihi!
Natti natt på er och dröm söta drömmar om ??????????? Jag ska drömma om garn och pulsvärmare.
I bland önskar jag att jag vore en katt. Att bara sova och jaga är inte dumt.