fredag 26 september 2008

Lördag.


Jag har legat sjuk i ett par dagar nu, jag har varit yr och matt i kroppen, men det ska nog ge med sig till sist
Jag har börjat på ett par ny pulsvärmare i 1-trådigt garn, ska visa dem här på bild när jag är klar med dem.

Jag har funderat på att öppna upp en blog till, som kommer att heta En Öppen Bok Om Mitt Liv. Jag ska fundera på det.
För den här bloggen tycker jag att det bara ska vara glädje och skapande.
Den anndra ska vara om min vardag, tankar och hur jag egentligen har det, så kan folk bestämma själva vad de vill läsa.

Jag känner att jag behöver struktur på att komma ihåg min blog, jag får nästan göra som Skalman med sin sov-och-matklocka!
Jag har beställt en tid hos Xtravaganza viktcenter på måndag, så då måste jag vara frisk, jag behöver verkligen göra något med min vikt. Visst har jag gått ner men det är så motigt och jag känner ingen glädje i att göra det själv. Där får jag råd om mat, mental träning och träningsråd. Jag tror att de har egna träningslokaler. Det ska bli jätteintressant. Mötte en dam på badhuset som gick 26 veckors programmet, jag kände ej igen henne för hon hade blivit så smal. Hon hade blivit jättefin och jag såg att det gav resultat.
Jag får se om jag har råd. Blir det för dyrt så får jag väl spara tills jag kan gå med eller skippa det hela och komma på något annat sätt. Men det är roligare att vara tillsammans och kämpa på mot samma mål. Ja ja vi får se vad som händer med det hela.
Nu är det lördag och jag är fortfarande sjuk, ska ta mig en klunk Kan Jang och ta det lugnt och sticka på en pulsis så syns vi i morgon.Kram